Disclaimer

De informatie op deze website komt tot stand onder de verantwoordelijkheid van La Plume Volante en is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Desondanks kan het voorkomen dat een deel van de informatie verouderd, incompleet of onjuist is. Aan de inhoud van deze website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

La Plume Volante kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie op www.LaPlumeVolante.nl.

Het is mogelijk dat via de website van La Plume Volante toegang wordt geboden tot websites en/of informatiebronnen van derden. La Plume Volante kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze webpagina's of -sites.

La Plume Volante behoudt zich alle intellectuele eigendomsrechten voor met betrekking tot de op deze website gepresenteerde informatie (waaronder teksten, grafisch materiaal en logo's). De informatie op deze website mag niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van La Plume Volante worden overgenomen, geopenbaard of op welke wijze dan ook worden gekopieerd of doorgelinkt.

Disclaimer