Klanten & Referenties

Sinds de oprichting heeft La Plume Volante met veel plezier en naar grote tevredenheid voor veel klanten gewerkt.
Een greep uit ons klantenbestand:Referenties

AllerX MatrasCleaning
Cercle d'Etudes en Pays Boulonnais
Erasmus Universiteit Rotterdam
Fédération des Entrepreneurs Actifs Betiad
Fousse Interior Elements
HplusM Short Stay Solutions
Leidse Onderwijsinstellingen

LinkedInspiratie
Reclamebureau No Tomato
O2 Plantobject+
Openbaar Ministerie
Scherpe Diepte Fotografie
Yonego Internet Marketing
Vinobilis

Enkele reacties van enthousiaste klanten:

Tijdens het schrijven van mijn dissertatie over het hedendaags internationaal filmdiscours schakelde ik La Plume Volante in om filmrecensies van de Franse kranten Le Figaro en Le Monde te vertalen. De geleverde vertalingen waren helder geformuleerde, goed lopende teksten die met nauwkeurigheid en oog voor de culturele context geschreven waren, waardoor zij zich goed leenden voor analyse en interpretatie. Daarnaast verliep de samenwerking met deze vertaalservice zeer soepel en prettig; Corianne Schaink levert service waarbij professionaliteit, flexibiliteit, communicatie en punctualiteit hoog in het vaandel staan.
Annemarie Kersten, PhD Candidate, Erasmus University Rotterdam

La Plume Volante heeft ons op korte termijn geholpen met een vertaling van een Brochure. De Brochure moest vertaald worden naar het Engels, maar uiteraard wel het gevoel behouden zoals het in het Nederlands geschreven was. De tekst bevatte veel zakelijke termen maar moest wervend en informatief blijven. In het eindresultaat is dit uitstekend doorvertaald. Op naar de volgende vertaling!
Linda Niessen, Account Executive, No Tomato

Via La Plume Volante heb ik de website van ons meubelbedrijf Fousse laten vertalen naar het Duits, alsmede enkele flyers. Daarbij zijn we zeer professioneel geholpen door Corianne, die helder communiceerde en binnen de afgesproken tijd en budget een uitstekende vertaling afleverde. In de toekomst zullen we zeker vaker van haar diensten gebruik maken, en ik kan dit dan ook zeker aanbevelen.
Niels de Greef, eigenaar Fousse Interior Elements

Klanten & Referenties